Facebook Följ oss på linkedin
kund känner glädje och minskad stress av utbildning på kompetensakademin

Kompetensakademin gör varje medarbetare bättre - Utbildningar i personlig effektivitet, möteseffektivitet och effektiva arbetsvanor


Vi hjälper företag och dess medarbetare att arbeta smartare och enklare, och det i sin tur gör jobbet både effektivare och roligare!

Förmodligen är det så ni vill att arbetet ska fungera för varje medarbetare, och det är just smarta, enkla och effektiva arbetsmetoder som Kompetensakademin är specialiserade på att lära ut via våra utbildningsprogram. Självklart skall utbildningarna även vara roliga och inspirerande att genomföra.

Vår bakgrund - effektivare arbetsvanor och minskad stress sedan 1997

Företaget startades 2004 (Jobba Smartare AB) av Niklas Lindberg som sedan 1997 har jobbat med att hjälpa företag och organisationer att implementera effektiva arbetsmetoder. 2010 startades Kompetensakademin Norden AB som idag är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom effektivitetsträning. 

Våra konsulter

Våra effektivitetskonsulter är välutbildade och har lång erfarenhet av våra olika utbildningsområden (läs mer om respektive konsult under fliken Kontakt) och består av både anställda och anslutna konsulter.

Vi finns i Helsingborg, Stockholm, Uppsala och Västerås

Vi finns representerade i Helsingborg, Stockholm, Uppsala och Västerås. Finns ni någon annanstans? Det spelar ingen roll då det är vi som kommer till er och genomför utbildningarna.

SmartMetoden® - för en effektivare arbetsdag

Alla utbildningar genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat med minskad stress och en effektivare arbetsdag.

Utbildningar och kurser på svenska och engelska

Vi genomför våra kurser och utbildningar för en effektivare arbetsdag på svenska eller engelska. Finns ni i något annat land än Sverige så hör gärna av er så löser vi det också.

SmartMetoden® och våra varumärken

Kompetensakademin Norden AB äger och har rättigheterna till SmartTime®, SmartaMöten®, SmartMail®, SmartaTeam® och SmartMetoden®.

Välgörande ändamål

Varje år stödjer Kompetensakademin Norden AB organisationer som hjälper sjuka barn. De senaste åren har vi valt att vara Vänföretag till Barncancerfonden.