Kompetensakademin

Vi gör varje medarbetare bättre

Utbildningar i personlig effektivitet, möteseffektivitet och effektiva arbetsvanor. Vi hjälper företag och dess medarbetare att arbeta smartare och enklare, och det i sin tur gör jobbet både effektivare och roligare!

Vad gör vi?

Smart, enkelt, effektivt och roligt! Förmodligen är det så ni vill att arbetet ska fungera för varje medarbetare, och det är just smarta, enkla och effektiva arbetsmetoder som Kompetensakademin är specialiserade på att lära ut via våra utbildningsprogram. Självklart skall utbildningarna även vara roliga och inspirerande att genomföra.

Vår bakgrund

Effektivare arbetsvanor och minskad stress sedan 1997. Företaget startades 2004 (Jobba Smartare AB) av Niklas Lindberg som sedan 1997 har jobbat med att hjälpa företag och organisationer att implementera effektiva arbetsmetoder. 2010 startades Kompetensakademin Norden AB som idag är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom effektivitetsträning.

Vi finns i Båstad, Stockholm och Västerås

Vi finns representerade i Båstad, Stockholm och Västerås. Finns ni någon annanstans? Det spelar ingen roll då det är vi som kommer till er och genomför utbildningarna.

Våra konsulter

Våra effektivitetskonsulter är välutbildade och har lång erfarenhet av våra olika utbildningsområden. Läs mer om respektive konsult under fliken Kontakt oss, eller klicka på länken nedan.

Våra konsulter

Smartmetoden 5S LEAN

SmartMetoden® - för en effektivare arbetsdag

Alla utbildningar genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat med minskad stress och en effektivare arbetsdag.

Svenska Engelska

Utbildningar och kurser på svenska och engelska

Vi genomför våra kurser och utbildningar för en effektivare arbetsdag på svenska eller engelska. Finns ni i något annat land än Sverige så hör gärna av er så löser vi det också.

Varumärken

Kompetensakademin Norden AB äger och har rättigheterna till SmartTime®, eSmartTime®, SmartaMöten®, eSmartaMöten®, SmartMail®, eSmartMail®, SmartaTeam® och SmartMetoden®.

Välgörande ändamål

Varje år stödjer Kompetensakademin Norden AB organisationer som hjälper de som har det svårt, både människor och djur. De senaste åren har det varit UNHCR, WWF, Röda korset, Cancerfonden och Läkare utan gränser.


Integritetspolicy

Vi på Kompetensakademin Norden AB tror på ett transparent partnerskap och vi är helt öppna med hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

Den 25 maj 2018 trädde nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

Detta sparar vi om dig som är kund till oss
Företagsnamn, kontaktuppgifter, kontaktperson samt vilka utbildningar som genomförts.

Vad gör vi då med all information?
Vi använder de personuppgifter vi samlar in för att:

- Skicka dig enstaka nyhetsbrev med information om våra utbildningar.

- Behålla historik om alla deltagare som deltagit på olika utbildningar och arrangemang.

Viktigt att veta
Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part. Vi kan dock dela information med de företag som samarbetar under Kompetensakademin Norden AB. (Mia Blomgren AB).

Skäl för användning av dina personuppgifter
När vi behandlar personuppgifter för de ändamål som nämns använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som en kontaktperson om verksamheten och våra arrangemang. Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

Lagring av dina uppgifter
Dina personuppgifter sparas för de ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter besöka våra utbildningar, arrangemang eller prenumererar på vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi med databehandling och tar bort dina personuppgifter från vårt register. Om du helt vill raderas från våra system skickar du ett mejl till info@kompetensakademin.se.

Hör gärna av dig om du har frågor.
Niklas Lindberg / VD