Det vi vill göra är att hitta program och innehåll som är rimligt i tid och pengar, men som ändå ger ett fantastiskt resultat. Därför har SmartTime® nu blivit  1,5 dagar och kostar 4.600:- (tidigare 2 dagar och kostade 6.300:-). Dessutom har vi gjort om SmartTime® med möteseffektivitet där ordinarie program nu är 2 dagar och kostar 6.500:- (tidigare 2,5 dagar och kostade 7.800:-). Det är faktiskt det upplägget som har varit mest populärt senaste tiden, även om den inte gått att hitta på hemsidan. Dock finns 2,5-dagarsupplägget kvar för de som vill ha ett något längre och fördjupat program (med samma pris som tidigare, 7.800:-).

Det man ändå ska tänka på är att det är viktigt att följa upp en genomförd utbildning, framförallt om den är något kortare än tidigare, så därför slår vi ett slag för våra uppföljningsdagar, hel- eller halvdag.
Det som är helt nytt är vår halvdagsutbildning i OneNote. Den delen finns med även i våra ordinarie program men flera har valt att göra den helt separat. En halvdag för en grupp med max 12 deltagare kostar 12.900:-.

Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, vi svarar snabbt.