Facebook Följ oss på linkedin

Jobba hos oss

Kompetensakademin behöver löpande förstärka organisationen med nya effektivitetskonsulter inom bl.a. personlig effektivitet och möteseffektivitet. 2020 fokuserar vi på rekrytering i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Norrköping/Linköping i första hand, men även andra orter kan vara intressanta.

Intresset för våra utbildningar i personlig effektivitet, möteseffektivitet och gruppeffektivitet ökar hela tiden. Fler företag, myndigheter och organisationer behöver hjälp med att förbättra och effektivisera verksamheten för både enskilda medarbetare, olika typer av grupper samt ibland för hela företaget. Det gör vi genom våra utbildningsprogram som vi genomför enligt SmartMetoden®: Teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning.

Du hittar mer information om alla våra program under fliken Utbildningar.

Vi tror att din profil ser ut ungefär så här:

Hemort/Arbetsområde:

2020 kommer fokus för rekryteringen att vara Stockholm, Göteborg, Malmö eller Norrköping/Linköping. Dock finns våra kunder i hela Sverige så det är positivt om du inte har något emot att resa ibland. Då även andra orter kan vara intressanta så tveka inte att höra av dig om du är verksam någon annanstans.

Säljerfarenhet:

Du har jobbat några år med försäljning, gärna tjänsteförsäljning, med bra resultat och goda referenser från kollegor och kunder.

Utbildningsbakgrund:

Du är van att tala inför grupp, tex hålla seminarier eller genomföra utbildningar, och kan göra detta på ett motiverande och inspirerande sätt.

Språk:

Du talar och skriver flytande svenska. Det är positivt om du även behärskar engelska, då vi har en hel del engelsktalande deltagare.

Digitalt intresse:

Du är van att jobba i Office 365 och har goda kunskaper om bl.a. Outlook, Teams och OneNote. Du har också ett stort intresse, och gärna erfarenhet av att jobba digitalt med onlinemöten, då delar av våra utbildningar kommer att ske via nätet.

Nätverk:

Med din erfarenhet har du förmodligen redan ett stort nätverk av kunder och personliga kontakter som kan vara intresserade av våra tjänster. 

Egen företagare:

Vi lägger stor vikt vid att våra kommande medarbetare har en positiv och inspirerande framtoning. Du kommer att bedriva verksamheten som egen företagare så vi förutsätter att du har ett stort "eget driv" och kan ta ansvar för att skapa din egen framgång. Självklart ska du även gilla ett högt tempo och mixen av att vara både säljare och utbildare. Att du redan idag är strukturerad och jobbar effektivt ser vi som en självklarhet. Kanske har du redan idag ett eget företag med en verksamhet som passar bra som komplement till att jobba med oss på Kompetensakademin?

Intresserad:

Känner du igen dig och vill ta nästa steg tillsammans med oss på Kompetensakademin? Hör av dig till vår VD Niklas Lindberg om du vill veta mer.