Personlig effektivitet OneNote 1 halvdag

Kursblad
12.900:- exkl. moms/grupp
1 halvdag
Konferensrum eller online
Max 8 deltagare/grupp

OneNote - ett fantastiskt digitalt verktyg för alla dina anteckningar

Har du ibland känslan av att dina anteckningar är utspridda på många ställen? En av våra största tidstjuvar är att leta efter information, så varför inte samla dina anteckningar på ett och samma ställe, med bra överblick både i dator och mobil? Vi hjälper dig att jobba smart och strukturerat i OneNote.

Genomförande

Genomförande

Utbildningen genomförs på ett roligt och inspirerande sätt på er arbetsplats, alternativt online, där vi varvar teori i grupp med praktik och personlig coachning med varje deltagare.

På den praktiska delen jobbar deltagarna bara med sina egna anteckningar, vilket innebär att man faktiskt får jobb gjort även under kursdagarna.

Innan utbildningen startar genomför konsulten en kort förstudie för att anpassa upplägget efter er grupp och era önskemål.

Mer om kursen

OneNote - jobba smart och enkelt med dina anteckningar

OneNote-kursen är en halvdags utbildning där syftet är att jobba enklare och smartare med egna och/eller gemensamma anteckningar. Inriktningen ligger både på användarbeteende och struktur, samt tekniska hjälpmedel och funktioner.

Målet för varje deltagare är att via OneNote få en bra, digital överblick över alla anteckningar, som då också blir en del av det totala arbetsflödet. Utbildningen lämpar sig för alla typer av verksamheter.

Online Kombinerat

Online - eller kombinerat

Nu kan ni genomföra alla våra utbildningar online, t.ex. via Teams. Naturligtvis finns både teoridelen och den personliga coachningen med även här. Beroende på er verksamhet och era önskemål skräddarsyr vi utbildningen så upplägget passar er på bästa sätt. 

Smartmetoden 5S LEAN

Lean och 5S - metodik för bra struktur

I OneNote-utbildningen använder vi delar av Lean och 5S för att identifiera slöseri med tid och resurser, för att istället frigöra tid för kvalité och värdeskapande arbetsuppgifter. 

SmartMetoden®

Utbildningsmetodik för personlig effektivitet, möteseffektivitet och effektiva arbetsvanor

Utbildningen genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat.

Referenser

Röster från våra deltagare

- OneNote har räddat mitt liv. Hej då till alla block och papper.

- Jag svarade ja när kursledaren frågade vilka som var vana användare av OneNote, och det stämde väl, men jag hade inte fattat att man borde ha struktur även bland anteckningsböckerna. Jag hade den klassiska "en bok och tusen flikar". Nu är det ordning!

- Sidmallar och kunna jobba även i mobilen, jag sparar hur mycket tid som helst.

Kursinnehåll

OneNote

 • Introduktion - hur kan OneNote användas
 • Kom igång, vilken version ska användas
 • Hur bygger man struktur
 • Skapa och dela anteckningsböcker
 • Förvaring av böcker (lokalt eller molnlagring)
 • Skriva och infoga tex tabell, dokument, länk
 • Sidmallar, befintliga och hur du skapar egna
 • Rita, färga mm
 • Teams kopplad till OneNote
 • OneNote i mobilen
 • Övriga tips, funktioner och inställningar
 • Tillgång till våra instruktionsfilmer i OneNote, både under och efter utbildningen
 • Praktiskt genomförande med personlig coachning
Kursblad