Gruppeffektivitet SmartaTeam® IPU Profilanalys® + anpassat upplägg

Kursblad
Från 4.800:- exkl. moms/person Kontakta oss för mer information
IPU Profilanalys® + anpassat upplägg
Konferensrum eller online
Antal deltagare är flexibelt enligt önskemål

Ledning-/arbetsgrupp blir ett team som enklare och snabbare når uppsatta mål

Genom att bättre förstå sitt eget och andras beteende skapas förutsättningar för ökad försäljning, effektivare team, bättre samarbete och individuell utveckling. Genom att pedagogiskt beskriva beteenden med hjälp av olika färger är IPU Profilanalys® ett enkelt verktyg att använda och ger långsiktiga effekter.

Genomförande

Genomförande

1. Förstudie/genomgång om syfte med profilanalysen. Beroende på syfte så väljs vilken typ av analys som skall användas.
2. Analysen genomförs på nätet av samtliga deltagare några veckor innan den personliga återkopplingen.
3. Personlig återkoppling av den egna rapporten. Genomförs tillsammans med konsulten och tar ca 45-60 min/deltagare beroende på typ av analys.
4. Gemensam genomgång av gruppens profiler.
5. Eventuell teamaktivitet där profilanalysen, beroende på syfte med aktiviteten, används för personliga och gemensamma övningar. Bör ske på annan plats än kontoret om möjligt.
6. Uppföljning/utvärdering med beställaren.

Mer om kursen

SmartaTeam® med IPU Profilanalys®

SmartaTeam® är en utbildning för en ledningsgrupp, arbetsgrupp eller annan grupp med syftet att stärka samarbetet och skapa effektiva team för att på ett enklare, snabbare och roligare sätt tillsammans nå gruppens mål. Utbildningen sker normalt i 2 steg, en personlig del och en gemensam del och anpassas till gruppen efter en inledande förstudie. Den personliga delen består av att samtliga deltagare genomför IPU:s profilanalys, och får dessutom en personlig återkoppling av den egna rapporten.

Den är mycket omfattande och innehåller bla: Värde för organisationen, tips för bättre kommunikation, idealiska arbetsförhållanden, nycklar till motivation, råd till arbetsledningen och områden som kan utvecklas.

Omfattningen av gemensamma aktivitet kan vara allt ifrån en kort genomgång av allas profiler, till mer avancerade gruppövningar beroende på utbildningen syfte.

Online Kombinerat

Online - eller kombinerat

Nu kan ni genomföra alla våra utbildningar online, t.ex. via Teams. Naturligtvis finns både teoridelen och den personliga coachningen med även här. Beroende på er verksamhet och era önskemål skräddarsyr vi utbildningen så upplägget passar er på bästa sätt. Varför inte kombinera där vi blandar eSmartMail® med onlineutbildning och utbildning på plats hos er?

Smartmetoden 5S LEAN

Utbildning som passar alla verksamheter

SmartaTeam® passar alla typer av verksamheter och anpassas med tid, upplägg och innehåll efter era förutsättningar beroende vilka mål ni har med utbildningen.

SmartMetoden®

Utbildningsmetodik för personlig effektivitet, möteseffektivitet och effektiva arbetsvanor

Utbildningen genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat.

Referenser

Röster från våra deltagare

- En av de mest inspirerande och roligaste utbildningarna jag gått. Vi gjorde analysen med hela säljgänget, så snacket efteråt och hur vi använder det lever vidare hela tiden.

- Jag var skeptisk innan vi gjorde detta, men Niklas var väldigt tydlig med att analysen bara är en liten del av hur en person fungerar, och hur man kan använda den på ett enkelt sätt utan att "djupanalysera". Bra upplägg både på den personliga och gemensamma delen.

- Supertack Niklas, från en gul kille (men det hette ju gult beteende, inte gul kille :)

Kursblad