Personlig effektivitet Uppföljningsdag 1 heldag eller 1 halvdag

Kursblad
Heldag: 17.000:- exkl. moms/grupp. Halvdag: 12.000:- exkl. moms/grupp
1 heldag eller 1 halvdag
Konferensrum eller online
Max 12 personer/grupp

Uppföljning hjälper dig att få dina nya vanor att bli bestående

Även bra arbetsmetoder behöver fördjupas och utvecklas. Oavsett om du bara vill behålla och förfina det du lärt dig, eller vill ta ett nytt steg och bli ännu bättre på smarta arbetsmetoder, så är våra uppföljningsdagar ett perfekt tillfälle.

Genomförande

Genomförande

Utbildningen genomförs på ett roligt och inspirerande sätt på er arbetsplats, alternativt online, där vi varvar teori/workshops i grupp med praktik och personlig coachning med varje deltagare.

På den praktiska delen jobbar deltagarna bara med egna saker, sin egen mejl, sin egen tid, sina egna dokument sina egna möten, vilket innebär att man faktiskt får jobb gjort även under kursdagen.

Mer om kursen

Uppföljning/fördjupning för att jobba smartare

Våra uppföljningsdagar är en dag för dig och din grupp som tidigare genomfört någon av våra utbildningar. Syftet är att behålla och fördjupa sig i alla de delar vi gått igenom under kursen, och därigenom bli ännu bättre på att jobba smart, enkelt och effektivt, både enskilt och i grupp.

Smartmetoden 5S LEAN

Lean och 5S - metodik för bra struktur

I alla våra utbildningar använder vi delar av Lean och 5S för att identifiera slöseri med tid och resurser, för att istället frigöra tid för kvalitet och värdeskapande arbetsuppgifter samt skapa ordning och reda och struktur på arbetsplatsen och i möten.

SmartMetoden®

Utbildningsmetodik för personlig effektivitet, möteseffektivitet och effektiva arbetsvanor

Utbildningen genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat.

Online Kombinerat

Online - eller kombinerat

Nu kan ni genomföra alla våra utbildningar online, t.ex. via Teams. Naturligtvis finns både teoridelen och den personliga coachningen med även här. Beroende på er verksamhet och era önskemål skräddarsyr vi utbildningen så upplägget passar er på bästa sätt. Varför inte kombinera där vi blandar eSmartMail® med onlineutbildning och utbildning på plats hos er?

Referenser

Röster från våra deltagare

- Vi insåg att om de nya vanorna sk ahålla i längden behöver vi följa upp och fördjupa våra kunskaper. Därför har vi en uppföljningsdag 1 gång/år och det gör underverk. Dessutom har det alltid kommit något nytt vi kan ta till oss.

- Tji fick vi! Trodde att det gick lika bra att ha en intern uppföljning, och det var väl ok, men när Patrik var med var det ett helt annat tryck och fokus under dagen. "Polisen" behövs ibland.

- När vi kände att vi började tappa lite av SmartTime-fokuset bokade vi in en digital halvdag med vår kursledare, och vips var vi tillbaka. Kanon!

Kursinnehåll

Uppföljningsdag

  • Repetition av samtliga delar
  • Fördjupning/nya kunskaper
  • Diskussion/workshop i gruppen
  • Eget arbete
  • Personlig coachning/hjälp
  • Hur gå vidare och skapa rutiner själva
  • Egna önskemål/fokus
Kursblad